Hva er forhåndsreglene for bevaring og bruk av ikke-vevde isolasjonspakker?

Om sommeren begynner flere og flere selskaper å bruke ikke-vevde isolasjonsposer, spesielt matselskaper, fordi det er nødvendig med ikke-vevde isolasjonspakker for matemballasje som melk og ost. Maten som er igjen i isolasjonsposen av fiberduk er imidlertid utsatt for dårlig lukt, og den ikke-vevde isolasjonspakken må rengjøres regelmessig. Ikke-vevd isolasjonspakke og dens kjøletiltak og tilhørende arbeidsforhold. Det er et ikke-forbrukbart kjøleverktøy. I tillegg, i tilfelle der kjølekravene er strengere, er det nødvendig å bruke en elektronisk isolasjonspakke som krever energiforbruk for å oppnå nøyaktig kjøling. Følgende lille serie tar alle til å forstå forholdsreglene for bevaring og bruk av fiberduk isolasjonspakker:

Merknad om bruk og bevaring av ikke-vevd isolasjonspakke:

1. Åpne toppdekselet og rengjør og tørk det med et mykt håndkle eller en svamp dyppet i varmt vann eller et nøytralt vaskemiddel.

2. Etter bruk av vaskemiddelet må det rengjøres med vann og deretter tørkes av med en tørr klut.

3. Fjern alltid støvet på toppen av ikke-vevd isolasjonspakke for å unngå å påvirke den estetiske effekten.

4. Deaktiver åpen flammekontakt eller skarp verktøyskjæring.

5. For å unngå langvarig eksponering for regn, fuktighet, vil soleksponering påvirke isolasjonseffekten.

6. For livets behov må du designe forskjellige størrelser, ved bruk av gjenbrukbare ispakker kan ispakker holde seg kalde for å holde varmen (ispakker kan fryses til -190 ° C, den høyeste kan varmes opp til 200 ° C, kan klippes til hvilken som helst størrelse).

Isolasjonspose er en god ledsager og god hjelper for både forretnings- og privatkunder om vinteren og sommeren. Jeg tror at etter å ha lest punktene ovenfor, vil bruk og vedlikehold av ikke-vevd isolasjonspakke bli mer merkbar, hvis du trenger å tilpasse relaterte produkter, vennligst kontakt 

news pic1
news pic2

Posttid: 27-07-2021
For spørsmål om våre produkter eller prisliste, vennligst legg igjen e -posten din til oss, så tar vi kontakt innen 24 timer. Forespørsel